Natur & Miljö, Omberg

Östergötlands län

Information

Natur & Miljö, Omberg hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ödeshög som är den kommunen där Natur & Miljö, Omberg finns. I Ödeshög så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Natur & Miljö, Omberg tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Natur & Miljö, Omberg har haft sedan 1994-01-01. Natur & Miljö, Omberg har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Natur & Miljö, Omberg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Ödeshög arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Natur & Miljö, Omberg har idag 610226-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Natur & Miljö, Omberg

Konsultverksamhet inom miljö- och natur området. Naturinven- teringar, undervisning, utställningar om natur och miljö samt producera informationsmaterial.

I Natur & Miljö, Omberg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gezelius, Lars-Ingvar som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .