Hallberga Trading

Östergötlands län

Information

Hallberga Trading hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ödeshög som är den kommunen där Hallberga Trading finns. I Ödeshög så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Hallberga Trading tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Hallberga Trading har haft sedan 2002-10-25. Hallberga Trading har funnits sedan och 2002-10-25 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hallberga Trading så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0142-71951.

Ödeshög arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Hallberga Trading har idag 620423-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hallberga Trading

Import, handel och distribution av ätbara och icke ätbara dekorationer till konditori, bageri, restaurang, catering, livsmedelsindustri och dagligvaruhandel.

I Hallberga Trading så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonas, Patric som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .