Lena Johansson diplomerad Massageterapeut

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ödeshög och Lena Johansson diplomerad Massageterapeut är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lena Johansson diplomerad Massageterapeut är ett av dem. Statusen för Lena Johansson diplomerad Massageterapeut är att Bolaget är aktivt.

Lena Johansson diplomerad Massageterapeut är ett Enskild firma och skapades 1997-09-23. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Ödeshög där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lena Johansson diplomerad Massageterapeut ska trivas.

Lena Johansson diplomerad Massageterapeut är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Ödeshög så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Massageterapibehandlingar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lena Johansson diplomerad Massageterapeut är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Lena Johansson diplomerad Massageterapeut och det finns flera verksamheter som är det idag i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med Lena Johansson diplomerad Massageterapeut så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0144-12030.

.

De som är på något sätt har med Lena Johansson diplomerad Massageterapeut är Johansson, Lena Margareta Birgitta som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lena Johansson diplomerad Massageterapeut har 630928-XXXX som sitt organisationsnummer.