Ödeshögs Festvåning

Östergötlands län

Information

641221-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ödeshögs Festvåning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ödeshögs Festvåning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ödeshög som är den kommunen som Ödeshögs Festvåning finns i.

Ödeshögs Festvåning har varit registrerat sedan 1999-11-17 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ödeshögs Festvåning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Ödeshögs Festvåning är och det finns flera verksamheter i Ödeshög som också är .

Firmatecknare för Ödeshögs Festvåning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ödeshögs Festvåning så kan ni göra det på telefon genom 0144-32006 eller genom brev på följande adress:

Restaurangverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ödeshögs Festvåning och det är Hansson, Anna Cecilia som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,