Svemek Produkter

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ödeshög och Svemek Produkter är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Svemek Produkter är ett av dem. Statusen för Svemek Produkter är att Bolaget är aktivt.

Svemek Produkter är ett Enskild firma och skapades 1989-05-26. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Ödeshög där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Svemek Produkter ska trivas.

Svemek Produkter är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-03. I Ödeshög så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Mekanisk verkstad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svemek Produkter är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-03.

Idag är Svemek Produkter och det finns flera verksamheter som är det idag i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med Svemek Produkter så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-71194.

.

De som är på något sätt har med Svemek Produkter är Svensson, Lars Niklas som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Svemek Produkter har 650529-XXXX som sitt organisationsnummer.