Ing-Marie Carenborn, Energihuset

Östergötlands län

Information

Ing-Marie Carenborn, Energihuset hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ödeshög som är den kommunen där Ing-Marie Carenborn, Energihuset finns. I Ödeshög så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Ing-Marie Carenborn, Energihuset tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Ing-Marie Carenborn, Energihuset har haft sedan 1997-01-01. Ing-Marie Carenborn, Energihuset har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ing-Marie Carenborn, Energihuset så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0144-31356.

Ödeshög arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Ing-Marie Carenborn, Energihuset har idag 650626-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ing-Marie Carenborn, Energihuset

Bedriver solarium.

I Ing-Marie Carenborn, Energihuset så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carenborn, Ing-Marie Christina som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .