Axmans Bygg

Östergötlands län

Information

Axmans Bygg är ett företag som finns i Ödeshög. I Axmans Bygg finns det lite olika personer som är förknippade och det är Axman, Ulf Harry Emanuel som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Axmans Bygg så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Axmans Bygg på telefon 0143-21151.

Träförädling, finsnickerier, skogs- och lantbruk, ombyggnationer, bilreparationer, mekaniska reparationer, massagebehandlingar, personligt utvecklande som terapiform, naturläkemedel, måleriarbeten, försäljning av slöjdföremål, virke, lister, köksinredningar, staket, trappor, vitaminer.

Idag är Axmans Bygg av bolagstypen Enskild firma.

Axmans Bygg är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Ödeshög arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Axmans Bygg innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-07-19 och Axmans Bygg är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-07-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Axmans Bygg så är det följande:

Axmans Bygg har 670327-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.