Lunchhörnan, Susanne Karlsson

Östergötlands län

Information

670702-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lunchhörnan, Susanne Karlsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lunchhörnan, Susanne Karlsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ödeshög som är den kommunen som Lunchhörnan, Susanne Karlsson finns i.

Lunchhörnan, Susanne Karlsson har varit registrerat sedan 2004-04-05 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lunchhörnan, Susanne Karlsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-25.

Lunchhörnan, Susanne Karlsson är och det finns flera bolag i Ödeshög som också är .

Firmatecknare för Lunchhörnan, Susanne Karlsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lunchhörnan, Susanne Karlsson så kan ni göra det på telefon genom 0144-10090 eller genom brev på följande adress:

Restaurang, café och catering. Bar och pub, handel och förvaltning av fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lunchhörnan, Susanne Karlsson och det är Eklund, Susanne Madelene som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,