Hårshopen Susanne Karlsson

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ödeshög och Hårshopen Susanne Karlsson är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Hårshopen Susanne Karlsson är ett av dem. Statusen för Hårshopen Susanne Karlsson är att Bolaget är aktivt.

Hårshopen Susanne Karlsson är ett Enskild firma och skapades 1987-02-13. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Ödeshög där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hårshopen Susanne Karlsson ska trivas.

Hårshopen Susanne Karlsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01. I Ödeshög så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Frisersalong.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hårshopen Susanne Karlsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Hårshopen Susanne Karlsson och det finns flera bolag som är det idag i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med Hårshopen Susanne Karlsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0144-10444.

.

De som är på något sätt har med Hårshopen Susanne Karlsson är Karlsson, Maria Susanne som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hårshopen Susanne Karlsson har 671007-XXXX som sitt organisationsnummer.