Vätterbygdens Kylteknik Hans-Inge Björkroth

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ödeshög och Vätterbygdens Kylteknik Hans-Inge Björkroth är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Vätterbygdens Kylteknik Hans-Inge Björkroth är ett av dem. Statusen för Vätterbygdens Kylteknik Hans-Inge Björkroth är att Bolaget är aktivt.

Vätterbygdens Kylteknik Hans-Inge Björkroth är ett Enskild firma och skapades 2002-04-23. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Ödeshög där företaget finns i jobbar för att företag som Vätterbygdens Kylteknik Hans-Inge Björkroth ska trivas.

Vätterbygdens Kylteknik Hans-Inge Björkroth är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ödeshög så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning och service av kyl- och frysanläggningar. Jordbruk och växtodling i kombination, husdjursskötsel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vätterbygdens Kylteknik Hans-Inge Björkroth är momsregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30.

Idag är Vätterbygdens Kylteknik Hans-Inge Björkroth och det finns flera företag som är det idag i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med Vätterbygdens Kylteknik Hans-Inge Björkroth så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2515123.

.

De som är på något sätt har med Vätterbygdens Kylteknik Hans-Inge Björkroth är Björkroth, Hans Inge Axel som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vätterbygdens Kylteknik Hans-Inge Björkroth har 701211-XXXX som sitt organisationsnummer.