PA's Mini Entreprenad

Östergötlands län

Information

711122-XXXX är organisationsnummer för verksamheten PA's Mini Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PA's Mini Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ödeshög som är den kommunen som PA's Mini Entreprenad finns i.

PA's Mini Entreprenad har varit registrerat sedan 2003-03-13 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för PA's Mini Entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-04-03.

PA's Mini Entreprenad är och det finns flera verksamheter i Ödeshög som också är .

Firmatecknare för PA's Mini Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med PA's Mini Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 070-5828083 eller genom brev på följande adress:

Minigrävare

Det finns olika personer som har en koppling med PA's Mini Entreprenad och det är Andersson, Per Erik som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,