Carro Lago's Hovslageri

Östergötlands län

Information

720124-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Carro Lago's Hovslageri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Carro Lago's Hovslageri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ödeshög som är den kommunen som Carro Lago's Hovslageri finns i.

Carro Lago's Hovslageri har varit registrerat sedan 1994-12-22 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Carro Lago's Hovslageri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Carro Lago's Hovslageri är och det finns flera verksamheter i Ödeshög som också är .

Firmatecknare för Carro Lago's Hovslageri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Carro Lago's Hovslageri så kan ni göra det på telefon genom 070-3693408 eller genom brev på följande adress:

Hovslageri, dvs skoning och verkning av hästar samt handel med därmed förenlig verksamhet. Hästuppfödning samt avelsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Carro Lago's Hovslageri och det är Lago Norbart, Carro Jenny Elisabeth som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,