Lysing's Konditori

Östergötlands län

Information

720423-XXXX är organisationsnummer för företaget Lysing's Konditori. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lysing's Konditori är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ödeshög som är den kommunen som Lysing's Konditori finns i.

Lysing's Konditori har varit registrerat sedan 2003-07-29 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lysing's Konditori så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-28.

Lysing's Konditori är och det finns flera bolag i Ödeshög som också är .

Firmatecknare för Lysing's Konditori är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lysing's Konditori så kan ni göra det på telefon genom 0144-10620 eller genom brev på följande adress:

Bageri och konditoriverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lysing's Konditori och det är Johansson, Anneli Maria som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,