Magnus Bygg och Plåt

Östergötlands län

Information

Magnus Bygg och Plåt hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ödeshög som är den kommunen där Magnus Bygg och Plåt finns. I Ödeshög så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Magnus Bygg och Plåt tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Magnus Bygg och Plåt har haft sedan 1998-01-01. Magnus Bygg och Plåt har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Magnus Bygg och Plåt så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0142-71243.

Ödeshög arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Magnus Bygg och Plåt har idag 721207-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Magnus Bygg och Plåt

Ny-, om- och tillbyggnad och byggplåtsarbeten.

I Magnus Bygg och Plåt så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Boström, Magnus Rickard Christofer som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .