Bostadsrättsföreningen Vinkeln

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Bostadsrättsföreningen Vinkeln. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ödeshög här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Vinkeln tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Ödeshög jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Vinkeln är ej momsregistretat och har organisationsnummer 723000-0049.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Bostadsrättsföreningen Vinkeln på följande adress Vinkelg. 5, 599 31, Ödeshög.

Bostadsrättsföreningen Vinkeln är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Vinkeln så sitter följande personer i styrelsen: , , , Glad, Karl Magnus som är född 1969 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att uppföra, besitta och förvalta bostadshus, beläget å tomterna 15-15-17 i kv vinkeln i ödeshög för att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.