Design by Jenny

Östergötlands län

Information

731217-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Design by Jenny. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Design by Jenny är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ödeshög som är den kommunen som Design by Jenny finns i.

Design by Jenny har varit registrerat sedan 2007-06-13 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Design by Jenny så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Design by Jenny är och det finns flera verksamheter i Ödeshög som också är .

Firmatecknare för Design by Jenny är följande:

Vill ni komma i kontakt med Design by Jenny så kan ni göra det på telefon genom 0144-20006 eller genom brev på följande adress:

Design av hemsidor, smycken . tillverkning och försäljning av keramik , hantverk såsom tavlor.

Det finns olika personer som har en koppling med Design by Jenny och det är Röste, Jenny Birgitta som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,