IT's myway, InteraktionsDesign & Lantliv, ekonomisk förening

Östergötlands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Ödeshög och IT's myway, InteraktionsDesign & Lantliv, ekonomisk förening är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och IT's myway, InteraktionsDesign & Lantliv, ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för IT's myway, InteraktionsDesign & Lantliv, ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

IT's myway, InteraktionsDesign & Lantliv, ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 2004-07-29. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Ödeshög där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som IT's myway, InteraktionsDesign & Lantliv, ekonomisk förening ska trivas.

IT's myway, InteraktionsDesign & Lantliv, ekonomisk förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-02. I Ödeshög så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föreningens ändamål och verksamhet syftar till att främja medlemmarnas ekonomiska intresse och delaktighet genom att: * Utveckla inkomstbaserade verksamheter som möjliggör boende och arbete på landsbygden för föreningens medlemmar, genom att bedriva uppdrag, tjänster, uthyrning eller produktion inom design, data, jordbruk, hästverksamhet och turistverksamhet. * Detta kan utföras åt företag och privatpersoner även på annan ort. * Äga eller arrendera mark, byggnader, bostäder, djur, maskiner och annat som behövs för att driva föreningens syfte och verksamhet. * Anordna kursverksamhet och seminarium. * Föreningens syfte är att stimulera till kompetensutveckling av medlemmarna som skapa tillväxt och goda förutsättningar att tillgodose medlemmarnas ekonomiska intressen. * Föreningen äger rätt att driva projektverksamhet inom sitt verksamhetsområdet enligt ovan. * Föreningen arbetar för att hitta nya lösningar som bidrar till god företagsekonomi för medlemmarna. * Föreningen är partipolitiskt och religiöst oberoende.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IT's myway, InteraktionsDesign & Lantliv, ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-02.

Idag är IT's myway, InteraktionsDesign & Lantliv, ekonomisk förening och det finns flera verksamheter som är det idag i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med IT's myway, InteraktionsDesign & Lantliv, ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-75000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Struvert, Carmen Birgitta Fanny S.

De som är på något sätt har med IT's myway, InteraktionsDesign & Lantliv, ekonomisk förening är Danielsson, Ulla-Britta som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Struvert, Carmen Birgitta Fanny S som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Struvert, Timothy David som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, .

IT's myway, InteraktionsDesign & Lantliv, ekonomisk förening har 769611-1918 som sitt organisationsnummer.