Ödeshögs båt och fritid, ekonomisk förening

Östergötlands län

Information

Ödeshögs båt och fritid, ekonomisk förening är ett av många verksamheter som finns i Ödeshög. Det är nämligen den kommunen som Ödeshögs båt och fritid, ekonomisk förening finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ödeshögs båt och fritid, ekonomisk förening är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-02-15.

Ödeshögs båt och fritid, ekonomisk förening som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2006-01-11. Men sedan 2006-04-06 så har Ödeshögs båt och fritid, ekonomisk förening varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Klubbg. 7, 599 31, Ödeshög. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ödeshögs båt och fritid, ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Ödeshög arbetar för att verksamheter som Ödeshögs båt och fritid, ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ödeshögs båt och fritid, ekonomisk förening. Det finns flera verksamheter i Östergötlands län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse och deltagande i verksamheten genom: - att äga och hyra ut båt och vattenskidor samt övrigt som tillhör båtsport fritid - att erbjuda kundanpassade fiskeutfärder och kräftfiske eller kundanpassade paket och jämförbar verksamhet genom att föreningen erbjuder egen verksamhet eller i samverkan med andra näringsidkare - att föreningen stimulerar sina medlemmar till kompetens- utveckling i vid mening för att bibehålla en position som ett varande ledande företag inom sin sektor bransch. Föreningen är partipolitiskt och religiöst obunden.

Firmatecknare för Ödeshögs båt och fritid, ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, två i förening..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ödeshögs båt och fritid, ekonomisk förening och det är följande personer, Felixon, Hans Johan som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredin, Johan som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Stjernfelt, Tomas Christian som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,

Organisationsnummer för Ödeshögs båt och fritid, ekonomisk förening är 769613-6709.