Robert Wahlström Konsult

Östergötlands län

Information

Robert Wahlström Konsult hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ödeshög som är den kommunen där Robert Wahlström Konsult finns. I Ödeshög så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Robert Wahlström Konsult tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. Robert Wahlström Konsult har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Robert Wahlström Konsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-5271294.

Ödeshög arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Robert Wahlström Konsult har idag 790319-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Robert Wahlström Konsult

Företaget kommer att bedriva konsultverksamhet inom miljö och kvalitets arbete samt utbildning. visst arbete inom skötsel av grönytor, rabbater och städuppdrag kommer även att ske. konstinramning, måleri, administration, webutveckling, hushålls- nära tjänster (företrädesvis städning, fönsterputs, snöskottning, trädgårdsskötsel) samt försäljning av hobbymaterial (före- trädesvis hantarbetsmaterial).

I Robert Wahlström Konsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wahlström, Tomas Robert som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .