Ideella föreningen Tusen och en natt med firma FILMGODIS

Östergötlands län

Information

I Ödeshög finns det ett Ideell förening som heter Ideella föreningen Tusen och en natt med firma FILMGODIS. Det finns flera företag som liknar Ideella föreningen Tusen och en natt med firma FILMGODIS i Östergötlands län. Ödeshög är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1995-02-21 så har Ideella föreningen Tusen och en natt med firma FILMGODIS varit registrerat. Idag är Ideella föreningen Tusen och en natt med firma FILMGODIS och det finns fler företag som är det i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med Ideella föreningen Tusen och en natt med firma FILMGODIS så kan man gör det genom att posta ett brev till Stråtomtag. 6, 599 31, Ödeshög. Vi ni istället prata med Ideella föreningen Tusen och en natt med firma FILMGODIS så kan ni göra det på 0144-10148.

Biograf- och kioskverksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Blomqvist, Astrid Marianne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Milena Cvijeta som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Anders Thomas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Planefors, Henrik Per-Inge som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoglund, Karl Hans Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Stolt, Hans Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamotEgmark Frisk, Gunnel Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Karlsson, Marcus Kristofer som är född 1979 och har titeln Suppleant, .

Firman tecknas av Hans Skoglund och Marianne Blomkvist, var för sig. .

Ideella föreningen Tusen och en natt med firma FILMGODIS har 823000-9626 som sitt organisationsnummer.