Lysings persienntjänst Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Lysings persienntjänst Handelsbolag är ett av många företag som finns i Ödeshög. Det är nämligen den kommunen som Lysings persienntjänst Handelsbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lysings persienntjänst Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Lysings persienntjänst Handelsbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1977-05-06. Men sedan 1977-01-01 så har Lysings persienntjänst Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kungsv. 34, 599 31, Ödeshög. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lysings persienntjänst Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0144-31126.

Ödeshög arbetar för att företag som Lysings persienntjänst Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lysings persienntjänst Handelsbolag. Det finns flera företag i Östergötlands län.

Försäljning och uppsättning av persienner och markiser.

Firmatecknare för Lysings persienntjänst Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lysings persienntjänst Handelsbolag och det är följande personer, Karlsson, Bengt Uno Gustaf som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Ulla Majvig Irene som är född 1947 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Lysings persienntjänst Handelsbolag är 916412-7467.