Hårstorp Egendom Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Ödeshög och Hårstorp Egendom Kommanditbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hårstorp Egendom Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Hårstorp Egendom Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Hårstorp Egendom Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1981-04-02. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Ödeshög där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hårstorp Egendom Kommanditbolag ska trivas.

I Ödeshög så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Äga och förvalta fastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hårstorp Egendom Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Hårstorp Egendom Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med Hårstorp Egendom Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Hårstorp Egendom Kommanditbolag är Pantzar, Ove Albert som är född 1936 och har titeln Komplementär, Pantzar, Klas Robert som är född 1966 och har titeln Kommanditdelägare, .

Hårstorp Egendom Kommanditbolag har 916414-5790 som sitt organisationsnummer.