Lenn Art Krisseby Gård Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Lenn Art Krisseby Gård Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Ödeshög. Det är nämligen den kommunen som Lenn Art Krisseby Gård Handelsbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lenn Art Krisseby Gård Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Lenn Art Krisseby Gård Handelsbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1983-09-02. Men sedan 1988-01-01 så har Lenn Art Krisseby Gård Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Boet Krisseby, 599 92, Ödeshög. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lenn Art Krisseby Gård Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-92030.

Ödeshög arbetar för att bolag som Lenn Art Krisseby Gård Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lenn Art Krisseby Gård Handelsbolag. Det finns flera bolag i Östergötlands län.

Lantbruksverksamhet med lammköttsproduktion, förädling av fårskinn, ull samt nötköttsproduktion och där tillhörande tjänster. Äggproduktion och försäljning. Vallhundsverksamhet i form av kurser och träning av hundar. Illustrationer, foto- grafering av förlaga, prepress, trycksaker.

Firmatecknare för Lenn Art Krisseby Gård Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lenn Art Krisseby Gård Handelsbolag och det är följande personer, Ljunggren, Karl Anders Lennart som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Ljunggren, Minna Kaisa Susanna som är född 1963 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Lenn Art Krisseby Gård Handelsbolag är 916519-3740.