Handelsbolaget Adells Hundservice

Östergötlands län

Information

Handelsbolaget Adells Hundservice hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ödeshög som är den kommunen där Handelsbolaget Adells Hundservice finns. I Ödeshög så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget Adells Hundservice tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Handelsbolaget Adells Hundservice har haft sedan 2008-07-25. Handelsbolaget Adells Hundservice har funnits sedan och 2008-07-25 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget Adells Hundservice så kan ni göra det genom att skicka er post till Alvastra Bostället, 599 93, Ödeshög men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0144-32174.

Ödeshög arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Handelsbolaget Adells Hundservice har idag 916519-7345 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget Adells Hundservice

Handel och tillverkning av djurtillbehör, leksaker, sport och presentartiklar samt import av desamma.

I Handelsbolaget Adells Hundservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Adell, Elna Gun Mariette som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Adell, Evald Axel som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .