PRAGT-DESIGN IMPORT & EXPORT HANDELSBOLAG

Östergötlands län

Information

I Ödeshög finns det ett Handelsbolag som heter PRAGT-DESIGN IMPORT & EXPORT HANDELSBOLAG. Det finns flera bolag som liknar PRAGT-DESIGN IMPORT & EXPORT HANDELSBOLAG i Östergötlands län. Ödeshög är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

PRAGT-DESIGN IMPORT & EXPORT HANDELSBOLAG är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1984-06-15 så har PRAGT-DESIGN IMPORT & EXPORT HANDELSBOLAG varit registrerat och sedan 1984-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är PRAGT-DESIGN IMPORT & EXPORT HANDELSBOLAG och det finns fler bolag som är det i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med PRAGT-DESIGN IMPORT & EXPORT HANDELSBOLAG så kan man gör det genom att posta ett brev till Maltmossen Mauritsberg, 599 91, Ödeshög. Vi ni istället prata med PRAGT-DESIGN IMPORT & EXPORT HANDELSBOLAG så kan ni göra det på 0144-21119.

Designare av väskor och plånböcker, detalj- och partihandel, import och export. Hemutrustningspartihandel såsom stilarmatur, prydnadsartiklar, möbler m m. Beklädnadshandel såsom väskor, plånböcker, skor m m.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Pragt, Erik Johnny som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Pragt, Hendrika Johanna Christina som är född 1938 och har titeln Bolagsman, Pragt, Jan Herman Walter som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Pragt, Johannes Gerhardus som är född 1937 och har titeln Bolagsman, .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

PRAGT-DESIGN IMPORT & EXPORT HANDELSBOLAG har 916520-0461 som sitt organisationsnummer.