H.B. Collektion Handelsbolag

Östergötlands län

Information

916520-4380 är organisationsnummer för bolaget H.B. Collektion Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H.B. Collektion Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ödeshög som är den kommunen som H.B. Collektion Handelsbolag finns i.

H.B. Collektion Handelsbolag har varit registrerat sedan 1985-01-11 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för H.B. Collektion Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

H.B. Collektion Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ödeshög som också är .

Firmatecknare för H.B. Collektion Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med H.B. Collektion Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Klosterv. 3, 599 93, Ödeshög

Försäljning av möbler m m.

Det finns olika personer som har en koppling med H.B. Collektion Handelsbolag och det är Holmberg, Berit Margareta som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Holmberg, Karl Sune som är född 1944 och har titeln Bolagsman,