Gauffin's Ödeshög Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Gauffin's Ödeshög Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Ödeshög. Det är nämligen den kommunen som Gauffin's Ödeshög Handelsbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Gauffin's Ödeshög Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Gauffin's Ödeshög Handelsbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1989-03-10. Men sedan 1989-01-01 så har Gauffin's Ödeshög Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Grönäng , 599 91, Ödeshög. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gauffin's Ödeshög Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0144-21120.

Ödeshög arbetar för att verksamheter som Gauffin's Ödeshög Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Gauffin's Ödeshög Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva försäljning, tillverkning och service av verktyg för skärande bearbetning, samt försäljning och montering av marknadsförustning. Samt detaljist och grossist försäljning mot mässor och marknader.

Firmatecknare för Gauffin's Ödeshög Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gauffin's Ödeshög Handelsbolag och det är följande personer, Gauffin, Kjell-Åke Christoffer som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Gauffin, Solvei Linnea som är född 1952 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Gauffin's Ödeshög Handelsbolag är 916693-7509.