Demeter i Ödeshög Handelsbolag

Östergötlands län

Information

916697-3223 är organisationsnummer för verksamheten Demeter i Ödeshög Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Demeter i Ödeshög Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ödeshög som är den kommunen som Demeter i Ödeshög Handelsbolag finns i.

Demeter i Ödeshög Handelsbolag har varit registrerat sedan 1994-09-27 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Demeter i Ödeshög Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Demeter i Ödeshög Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Ödeshög som också är .

Firmatecknare för Demeter i Ödeshög Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Demeter i Ödeshög Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0144-22070 eller genom brev på följande adress:
Boet Klöverdala 4, 599 92, Ödeshög

Föreläsningar, undervisningar, språkhjälp.

Det finns olika personer som har en koppling med Demeter i Ödeshög Handelsbolag och det är Blomberg, Ewert Hans Christer som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Widén, Inga Birgitta som är född 1943 och har titeln Bolagsman,