Magila Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Magila Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ödeshög som är den kommunen där Magila Handelsbolag finns. I Ödeshög så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Magila Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Magila Handelsbolag har haft sedan 2008-03-27. Magila Handelsbolag har funnits sedan och 2008-03-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Magila Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lorsände Gård, 573 99, Tranås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0140-52044.

Ödeshög arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Magila Handelsbolag har idag 969623-4120 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Magila Handelsbolag

Handel med och tillverkning av textilvaror. Tradingverksamhet med metaller.

I Magila Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lago, Gillis Gotthard Vallentin som är född 1937 och har titeln Bolagsman, Lago, Margareta Elisabet som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .