Tändbiten i Ödeshög Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Tändbiten i Ödeshög Handelsbolag är en verksamhet som finns i Ödeshög. I Tändbiten i Ödeshög Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Britt Berta som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Andersson, Kristoffer Bo Lennart som är född 1980 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tändbiten i Ödeshög Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tändbiten i Ödeshög Handelsbolag på telefon 0144-10972.

Tillverkning och försäljning av tändbitar.

Idag är Tändbiten i Ödeshög Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Tändbiten i Ödeshög Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Ödeshög arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tändbiten i Ödeshög Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Tändbiten i Ödeshög Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tändbiten i Ödeshög Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Tändbiten i Ödeshög Handelsbolag har 969635-3508 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.