Rianders Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Rianders Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ödeshög som är den kommunen där Rianders Handelsbolag finns. I Ödeshög så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Rianders Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Rianders Handelsbolag har haft sedan 1999-01-01. Rianders Handelsbolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Rianders Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mjölbyv. 28, 599 31, Ödeshög men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0144-12108.

Ödeshög arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Rianders Handelsbolag har idag 969661-3711 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Rianders Handelsbolag

Godstransporter och personbefodran samt jämte därvid förenlig verksamhet. Import och export såsom tillverkning och gravering av skyltar samt hantering av värdepapper aktier och optioner. Vakt och delgivningstjänster.

I Rianders Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Ingrid Maria som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Andersson, Ulf Roger som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .