Klas Ingesson Invest Handelsbolag

Östergötlands län

Information

969664-8857 är organisationsnummer för bolaget Klas Ingesson Invest Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Klas Ingesson Invest Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ödeshög som är den kommunen som Klas Ingesson Invest Handelsbolag finns i.

Klas Ingesson Invest Handelsbolag har varit registrerat sedan 1999-12-17 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Klas Ingesson Invest Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Klas Ingesson Invest Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ödeshög som också är .

Firmatecknare för Klas Ingesson Invest Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Klas Ingesson Invest Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0144-10318 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska bedriva grossistverksamhet inom ur-, optik- och konfektionsbranschen. Import av glasögonbågar, solglasögon och klockor. Import av herr-, dam- och ungdomskonfektion samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Klas Ingesson Invest Handelsbolag och det är Carenborn, Carl Peter som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Ingesson, Klas Inge som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Carenborn, Ing-Marie Christina som är född 1965 och har titeln Prokurist, Ingesson, Karin Veronica som är född 1969 och har titeln Prokurist,