GMR Konsult & Logistik Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

Logistik:uppläggning, samordning och utförande av transporter och resor, distribution och försäljning. Konsult:rådgivning, undervisning, handledning, utbildning, kursverksamhet i data, resor, teologi, mission, församlingsarbete samt tältverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för GMR Konsult & Logistik Kommanditbolag vars verksamheterstyp är Kommanditbolag.

I Ödeshög så är GMR Konsult & Logistik Kommanditbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Ödeshög arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ödeshög och i Östergötlands län. Redan 2000-06-09 så skapades GMR Konsult & Logistik Kommanditbolag och verksamheten är har F-skattsedel GMR Konsult & Logistik Kommanditbolag har haft det sedan 2002-04-02.

GMR Konsult & Logistik Kommanditbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-07-19

969667-8094 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ödeshög.

Just nu är GMR Konsult & Logistik Kommanditbolag och det finns många verksamheter som är i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med GMR Konsult & Logistik Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på 0144-39047 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av komplementären.

Följande personer är på något sätt aktiva inom GMR Konsult & Logistik Kommanditbolag är Rubensson, Karl Göran Valdemar som är född 1942 och har titeln Komplementär, Rubensson, Margareta Gunnel Märta som är född 1943 och har titeln Kommanditdelägare, .