Vätterblommans Blomsterodlingar Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Vätterblommans Blomsterodlingar Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ödeshög som är den kommunen där Vätterblommans Blomsterodlingar Handelsbolag finns. I Ödeshög så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Vätterblommans Blomsterodlingar Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Vätterblommans Blomsterodlingar Handelsbolag har haft sedan 2000-11-06. Vätterblommans Blomsterodlingar Handelsbolag har funnits sedan och 2000-11-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Vätterblommans Blomsterodlingar Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sverkerstifen 5, 599 93, Ödeshög men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0144-33077.

Ödeshög arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Vätterblommans Blomsterodlingar Handelsbolag har idag 969672-6547 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Vätterblommans Blomsterodlingar Handelsbolag

Handelsträdgård, direktförsäljning i butik samt försäljning i parti till grossist.

I Vätterblommans Blomsterodlingar Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pintye, Gabor som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Pintye, Syrene Eunis som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .