Kronan Inkasso Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

969692-6071 är organisationsnummer för verksamheten Kronan Inkasso Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kronan Inkasso Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Ödeshög som är den kommunen som Kronan Inkasso Kommanditbolag finns i.

Kronan Inkasso Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2003-03-26 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kronan Inkasso Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kronan Inkasso Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Ödeshög som också är .

Firmatecknare för Kronan Inkasso Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av Mikael Kvist.

Vill ni komma i kontakt med Kronan Inkasso Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-2520309 eller genom brev på följande adress:

Inkasso, fakturering, påminnelsetjänst, kreditupplysning, kreditbevakning.

Det finns olika personer som har en koppling med Kronan Inkasso Kommanditbolag och det är Svenska Omniterapiakademin Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Kvist, Ahle Mikael som är född 1960 och har titeln Kommanditdelägare,