Wernerssons Snickeri i Frätsabola Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Wernerssons Snickeri i Frätsabola Handelsbolag är en verksamhet som finns i Ödeshög. I Wernerssons Snickeri i Frätsabola Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vernersson, Hans Daniel som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Vernersson, Hans Åke Ingemar som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wernerssons Snickeri i Frätsabola Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Wernerssons Snickeri i Frätsabola Handelsbolag på telefon 0144-22002.

Snickeriverkstad, måttbeställda byggnadssnickerier, fönster, dörrar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Wernerssons Snickeri i Frätsabola Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Wernerssons Snickeri i Frätsabola Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Ödeshög arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Wernerssons Snickeri i Frätsabola Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-12-17 och Wernerssons Snickeri i Frätsabola Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-01-08.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wernerssons Snickeri i Frätsabola Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Wernerssons Snickeri i Frätsabola Handelsbolag har 969697-9088 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.