Anteri Bygg & Snickeri Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Anteri Bygg & Snickeri Handelsbolag är ett bolag som finns i Ödeshög. I Anteri Bygg & Snickeri Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rindemar, Annika Marie som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Rindemar, Kjell Börje Arndt som är född 1938 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Anteri Bygg & Snickeri Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Anteri Bygg & Snickeri Handelsbolag på telefon 070-3121619.

Byggnadsverksamhet. Ombyggnad, tillbyggnad, snickeri, rivningsarbete.

Idag är Anteri Bygg & Snickeri Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Anteri Bygg & Snickeri Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Ödeshög arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Anteri Bygg & Snickeri Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Anteri Bygg & Snickeri Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Anteri Bygg & Snickeri Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Annika Rindemar ensam.

Anteri Bygg & Snickeri Handelsbolag har 969708-4268 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.