Tankfull Info Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

Tankfull Info Kommanditbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ödeshög som är den kommunen där Tankfull Info Kommanditbolag finns. I Ödeshög så finns det många olika Kommanditbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Tankfull Info Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har ej F-skatt. Tankfull Info Kommanditbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Tankfull Info Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till KVARNTORP SVANÅSEN, 590 21, Väderstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0142-71990.

Ödeshög arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Tankfull Info Kommanditbolag har idag 969715-0747 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Tankfull Info Kommanditbolag

Bolaget skall arbeta med kontakt- och informationsförmedling rörande alternativa terapier, friskvårds och utbildningar inom området samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Tankfull Info Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svenska Omniterapiakademin Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Kvist, Ahle Mikael som är född 1960 och har titeln Kommanditdelägare, Kvist, Ahle Mikael som är född 1960 och har titeln Prokurist, .