Kansli Omniterapi Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

I Ödeshög finns det ett Kommanditbolag som heter Kansli Omniterapi Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Kansli Omniterapi Kommanditbolag i Östergötlands län. Ödeshög är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Kansli Omniterapi Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-02-10 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 2005-12-02 så har Kansli Omniterapi Kommanditbolag varit registrerat och sedan 2006-02-10 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Kansli Omniterapi Kommanditbolag och det finns fler verksamheter som är det i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med Kansli Omniterapi Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kansli Omniterapi Kommanditbolag så kan ni göra det på 070-2520309.

Bolaget skall utföra kanslitjänster för lärare och elever knutna till Akademin för Omniterapi-utbildningar Bolaget skall även arbeta med elevbokningar, marknadsföring, franschising, utbildningsplaner samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Svenska Omniterapiakademin Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Kvist, Ahle Mikael som är född 1960 och har titeln Kommanditdelägare, Kvist, Ahle Mikael som är född 1960 och har titeln Prokurist, .

Firman tecknas av komplementären .

Kansli Omniterapi Kommanditbolag har 969715-2750 som sitt organisationsnummer.