HS motor & service Handelsbolag

Östergötlands län

Information

HS motor & service Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Ödeshög. Det är nämligen den kommunen som HS motor & service Handelsbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

HS motor & service Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-08-31.

HS motor & service Handelsbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2006-08-25. Men sedan 2006-08-31 så har HS motor & service Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kulla 103, 590 28, Borensberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HS motor & service Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-1305977.

Ödeshög arbetar för att verksamheter som HS motor & service Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för HS motor & service Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Östergötlands län.

Handel med importerade motorfordon, såsom allterräng fordon och liknande fordon och reparationer av dito damt förenlig verksamhet såsom försäljning av tillbehör för ovan nämnda varor.

Firmatecknare för HS motor & service Handelsbolag är följande:
Båda bolagsmännen innehar rätten att bekräfta och skriva under firmans handlingar enskilt eller gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till HS motor & service Handelsbolag och det är följande personer, Ring, Henrik Sebastian som är född 1979 och har titeln Bolagsman, Svärdvall, Björn Henrik som är född 1975 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för HS motor & service Handelsbolag är 969720-7570.