Ödeshögs Hotell & Vandrarhem Handelsbolag

Östergötlands län

Information

969723-2263 är organisationsnummer för företaget Ödeshögs Hotell & Vandrarhem Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ödeshögs Hotell & Vandrarhem Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ödeshög som är den kommunen som Ödeshögs Hotell & Vandrarhem Handelsbolag finns i.

Ödeshögs Hotell & Vandrarhem Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-12-01 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ödeshögs Hotell & Vandrarhem Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-27.

Ödeshögs Hotell & Vandrarhem Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ödeshög som också är .

Firmatecknare för Ödeshögs Hotell & Vandrarhem Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Ödeshögs Hotell & Vandrarhem Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0144-10220 eller genom brev på följande adress:
Klubbg. 2, 599 31, Ödeshög

Turism, vandrarhem, hotell, café, restaurang

Det finns olika personer som har en koppling med Ödeshögs Hotell & Vandrarhem Handelsbolag och det är Svenningsson, Pär Magnus som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Vester, Lennart Knut Ivar som är född 1961 och har titeln Bolagsman,