Ur natur Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Bedriva formgivning samt produktion o försäljning av framför allt textila produkter men även grafisk formgivning samt hälsoprodukter + gårdsprodukter. Anordnande av konferense, boende, utbildning, undervisning, husgårdsverksamhet samt kulturarrangemang.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ur natur Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Ödeshög så är Ur natur Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Ödeshög arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ödeshög och i Östergötlands län. Redan 2007-03-13 så skapades Ur natur Handelsbolag och företaget är har F-skattsedel Ur natur Handelsbolag har haft det sedan 2007-07-30.

Ur natur Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-08-03

969725-5629 är organisationsnummret för företaget som finns i Ödeshög.

Just nu är Ur natur Handelsbolag och det finns många företag som är i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Ur natur Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0144-10234 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ur natur Handelsbolag är Krynitz, Ulrika Elisabeth som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Strotz, Håkan Erik Robert som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .