Nyckelbussen Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Nyckelbussen Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ödeshög som är den kommunen där Nyckelbussen Handelsbolag finns. I Ödeshög så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Nyckelbussen Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Nyckelbussen Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Nyckelbussen Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mejeriv. 4, 265 33, Åstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 076-7105758.

Ödeshög arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Nyckelbussen Handelsbolag har idag 969729-2846 som sitt organisationummer.

Firmatecknare saknas är den som för stunden ansvarar för Nyckelbussen Handelsbolag

Kopiering av nycklar, försäljning av lås och låstillbehör på marknader och torg. Försäljning av begagnade böcker, begagnade- och nya pc- och dataspel på torg och marknader, konkursvaror såsom böcker, pc- och dataspel och böcker. Jourverksamhet för öppning och dyrkning av lås.

I Nyckelbussen Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gauffin, Anna-Charlotte som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Gauffin, Stefan Lennart som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .