ÖDESHÖGS FÄRG & LIFTARBETEN H Jonsson

Östergötlands län

Information

ÖDESHÖGS FÄRG & LIFTARBETEN H Jonsson hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ödeshög som är den kommunen där ÖDESHÖGS FÄRG & LIFTARBETEN H Jonsson finns. I Ödeshög så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. ÖDESHÖGS FÄRG & LIFTARBETEN H Jonsson tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket ÖDESHÖGS FÄRG & LIFTARBETEN H Jonsson har haft sedan 1992-01-01. ÖDESHÖGS FÄRG & LIFTARBETEN H Jonsson har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till ÖDESHÖGS FÄRG & LIFTARBETEN H Jonsson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0144-21011.

Ödeshög arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

ÖDESHÖGS FÄRG & LIFTARBETEN H Jonsson har idag 370728-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för ÖDESHÖGS FÄRG & LIFTARBETEN H Jonsson

Handel med färg samt målning och liftarbeten och därmed förenlig verksamhet.

I ÖDESHÖGS FÄRG & LIFTARBETEN H Jonsson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Hans Roland som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .