Jan-Erik Johansson Mekaniska Verkstad

Östergötlands län

Information

Jan-Erik Johansson Mekaniska Verkstad hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ödeshög som är den kommunen där Jan-Erik Johansson Mekaniska Verkstad finns. I Ödeshög så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Jan-Erik Johansson Mekaniska Verkstad tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Jan-Erik Johansson Mekaniska Verkstad har haft sedan 1986-01-01. Jan-Erik Johansson Mekaniska Verkstad har funnits sedan och 1978-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Jan-Erik Johansson Mekaniska Verkstad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0144-31125.

Ödeshög arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Jan-Erik Johansson Mekaniska Verkstad har idag 410521-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Jan-Erik Johansson Mekaniska Verkstad

Mekanisk verkstad.

I Jan-Erik Johansson Mekaniska Verkstad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Jan-Erik som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .