Ateljé Akleja

Östergötlands län

Information

Ateljé Akleja är ett företag som finns i Ödeshög. I Ateljé Akleja finns det lite olika personer som är förknippade och det är Haag, Karin Margareta som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ateljé Akleja så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ateljé Akleja på telefon 0144-40082.

Handel med egna och andras produkter, gällande dessa konsthantverk. Möbeltillverkning, möbelrenovering och handel med dessa varor samt handel med kuriosa och antika varor. Kaffeservering i samband med försäljning av ovanstående varor, manusförfattande och copywriting.

Idag är Ateljé Akleja av bolagstypen Enskild firma.

Ateljé Akleja är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Ödeshög arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ateljé Akleja innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ateljé Akleja är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ateljé Akleja så är det följande:

Ateljé Akleja har 430618-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.