Pigans slöjd

Östergötlands län

Information

441207-XXXX är organisationsnummer för bolaget Pigans slöjd. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pigans slöjd är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ödeshög som är den kommunen som Pigans slöjd finns i.

Pigans slöjd har varit registrerat sedan 1981-02-13 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pigans slöjd så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Pigans slöjd är och det finns flera bolag i Ödeshög som också är .

Firmatecknare för Pigans slöjd är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pigans slöjd så kan ni göra det på telefon genom 0144-31415 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning av träföremål och leksaker av trä.

Det finns olika personer som har en koppling med Pigans slöjd och det är Granlund, Rolf Sven Viktor som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,