K.- Trans

Östergötlands län

Information

451128-XXXX är organisationsnummer för verksamheten K.- Trans. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K.- Trans är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ödeshög som är den kommunen som K.- Trans finns i.

K.- Trans har varit registrerat sedan 1999-09-03 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för K.- Trans så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

K.- Trans är och det finns flera verksamheter i Ödeshög som också är .

Firmatecknare för K.- Trans är följande:

Vill ni komma i kontakt med K.- Trans så kan ni göra det på telefon genom 0144-31201 eller genom brev på följande adress:

Godstransporter i utlandstrafik.

Det finns olika personer som har en koppling med K.- Trans och det är Andersson, Lars Roger Kenneth som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,