Jakobssons verktyg o maskiner

Östergötlands län

Information

461111-XXXX är organisationsnummer för företaget Jakobssons verktyg o maskiner. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jakobssons verktyg o maskiner är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ödeshög som är den kommunen som Jakobssons verktyg o maskiner finns i.

Jakobssons verktyg o maskiner har varit registrerat sedan 1994-03-02 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jakobssons verktyg o maskiner så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Jakobssons verktyg o maskiner är och det finns flera bolag i Ödeshög som också är .

Firmatecknare för Jakobssons verktyg o maskiner är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jakobssons verktyg o maskiner så kan ni göra det på telefon genom 0144-10011 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av verktyg, maskiner och förbrukningsmaterial för sågverk och hyvlerier.

Det finns olika personer som har en koppling med Jakobssons verktyg o maskiner och det är Jakobsson, Gustav Ingemar som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,