Mixtro

Östergötlands län

Information

Mixtro är ett av många företag som finns i Ödeshög. Det är nämligen den kommunen som Mixtro finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mixtro är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Mixtro som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1997-04-22. Men sedan 1997-01-01 så har Mixtro varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mixtro så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0144-12084.

Ödeshög arbetar för att företag som Mixtro ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Mixtro. Det finns flera företag i Östergötlands län.

Handel med köks- och förbrukningsartiklar såsom disk- och skurtrasor, diskborstar, stålull, torkdukar, servetter, pappersnäsdukar, bläckpennor, blyertspennor, suddgummi, block, tejp, knivar, vispar, slickepott, toaborstar, örontops, saxar, plåster samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mixtro är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mixtro och det är följande personer, Olofsson, Rolf Ingvar som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Mixtro är 480715-XXXX.